Cindrel ÎnAlergare

Ediția a VIII-a - Păltiniș, Sibiu - 27 iulie 2019

Maraton | Semimaraton | Familia ÎnAlergare | Regulament oficial

Ce spun participanții ediției 2012

 

Nu mai sunt multe luni până la următoarea ediţie a maratonului şi semimaratonului Cindrel În Alergare 2013 – proiect al Asociaţiei PeDale Sibiu. Pregătirile au început de ceva vreme. Muncim pentru a organiza din nou un maraton marca ÎnAlergare de care participanţii să se bucure întru totul, şi să îmbunătăţim părţile la care nu am prea excelat anul trecut.

Am recitit impresiile participanţilor de la ediţia din 2012, şi ne-am readus aminte de acele zile intense în care am muncit ca să reuşim împreună să realizăm acest maraton.

Am strâns părerile unor participanţi pentru a le împărtăşi mai departe. Dorim să le mulţumim încă o dată şi pe această cale şi îi vom aştepta cu drag şi la ediţia din acest an.

De asemenea dorim să le mulţumim încă o dată voluntarilor de pe traseu, de la faţa locului şi voluntarilor fotografi, a căror implicare a adus un mare plus în organizarea şi desfăşurarea evenimentului.


Testimoniale participanţi:

Gianina Tănase – organizator Hercules Marathon, câștigătoare a probei de Semimaraton Cindrel ÎnAlergare 2012

"Sâmbătă am alergat la prima ediţie a semimaratonului din Cindrel. Fiind la prima ediţie şi necunoscând organizatorii mi-a fost un pic teamă de o organizare slabă. Am avut noroc atât eu, cât şi toţi cei care au alergat în Cindrel. Organizarea a fost foarte bună, traseul bine marcat, mulţi voluntari pe traseu… premii mari. Vă recomand pe viitor să nu rataţi acest eveniment. Mulţumesc încă o dată tuturor celor implicaţi în organizare!"

Rose-Marie Itu

"Felicitări încă odată pentru traseul frumos pe care l-aţi ales, pentru organizare, pentru voluntarii care au fost nişte oameni deosebiţi şi ne-au încurajat în momentele mai dificile. Felicitări pentru că am avut parte de un start cu muzica bună aşa cum se cuvine pentru un concurs. Sper să ne surprindeţi şi anul viitor. Mult succes!"

Gabriela Radu

"Felicitări pentru un concurs exemplar organizat, pentru atmosfera deosebită şi pentru munca depusă în organizare. Ne vedem şi la anu’."

Silviu Bălan – organizator Semimaraton Brasov, Ultra Marathon Bucegi 7500, locul 2 la maraton Cindrel ÎnAlergare 2012

"Felicitări pentru organizare, zona superba, traseu alpin, vreme bună, oameni faini, organizare perfectă, premii mari, într-un cuvânt un concurs de nota 10 organizat de oameni de nota 10, pasionaţi şi devotaţi, felicitări şi la cât mai multe ediţii Cindrel In Alergare"

Cosmin Andrei Coca – participant

"Felicitări pentru un concurs foarte bine organizat de oameni pasionaţi, faini! Ioan Bebeşelea & Co au făcut o atmosfera deosebită si un traseu minunat, alergabil şi f. bine marcat. De notat în calendarul pe 2013!"

Călin Crainic – participant

"FELICITARI voluntarilor. am fost chiar impresionat, si pentru prima oară la un concurs de alergare, am trăit să văd ca voluntari aleargă alături de mine, încurajându-mă. m-am simţit puţin ca-n "Le Tour". Foarte frumos!"

Articole ale participanţilor:

Radu Milea – organizator Retezat Trail Race. La Cindrel InAlergare a reuşit să parcurgă primul maraton sub 4 ore ( 3:56:31). Mai multe despre experienţa lui la maraton puteţi citi pe pagina lui personală http://radumilea.blogspot.ro/2012/08/cindrel-in-alergare.html

Florin Simion A ales să parcurgă maratonul Cindrel ÎnAlergare după ce a mai participat încă la 4 maratoane într-un interval de 22 de zile. El povesteşte experienţa trăită pe blog-ul său aici http://florinsimion.com/blog/cindrel-in-alergare-paltinis-11-august-2012/

 

Vă aşteptăm din nou şi sperăm să ne revedem cu bine la Cindrel InAlergare pe 3 August 2013!